Ga naar hoofdinhoud

Account manager Nederland

Commercieel en interesse in interieuroplossingen?

Helbig heeft een heel breed gamma van oplossingen voor zowel interieur- als winkelconcepten. Deze oplossingen worden voorgeschreven door de architect en toegepast door de schrijnwerker. Het is je job om te zorgen dat alle partijen op de hoogte zijn van onze mogelijkheden

Een account manager bij Helbig heeft een zeer gevarieerde job. De projecten worden opgevolgd van offerte tot plaatsing en de verschillende stakeholders van het project worden correct geïnformeerd. 

De account manager volgt projecten op van A tot Z. De meeste projecten die bij Helbig verkocht worden zijn een combinatie van modulaire systemen en maatwerk. Dit vergt heel wat inzicht en een goede kennis van zowel het stockgamma van Helbig als de mogelijkheden die maatwerk biedt. 

Bij de architect worden de concepten voorgesteld, voor hen speelt estethiek een belangrijke rol.
Dit gesprek is vaak in samenspraak met de eindklant voor wie de moduleerbaarheid zeer belangrijk is. Een winkel moet namelijk aangepast kunnen worden volgens de laatste trends/gamma's en seizoenen.
Bij het bezoek aan de interieurbouwer is het dan weer de technische achtergrond en het installatiegemak die primordiaal is.