Passer au contenu principal

Privacyverklaring Helbig NV

1. General

1.1 Helbig NV (De Leiteweg 32, 8020 Oostkamp, ondernemingsnummer 0471.935.484, tel: 050/33.35.54, e-mail: helbig@helbig.be). Producent van kwalitatieve en creatieve modulaire systemen voor winkelinrichting.

1.2 Gegevensbescherming nemen wij heel ernstig. Wij garanderen een gepaste bescherming van uw persoonsgegevens. Daarbij baseren wij ons op de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (kortweg AVG of GDPR).

1.3. Met deze Privacyverklaring informeren wij u over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken. Door deze Privacyverklaring te aanvaarden tijdens het registratieproces, verklaart u zich akkoord met de inhoud ervan. Gaat u niet akkoord met een of meerdere voorwaarden, dan verzoeken wij u vriendelijk zich vooralsnog niet te registreren en eerst contact met ons op te nemen via helbig@helbig.be om uw bezorgdheden te bespreken.

2. Wat doen wij met uw informatie?

2.1 Bij het verwerken van de persoonsgegevens die u tijdens het aanmelden opgeeft hebben wij de volgende doelstellingen voor ogen.

  1. uw interessegebieden in kaart te brengen zodat wij u gepersonaliseerde aanbevelingen kunnen aanleveren;
  2. desgewenst onze nieuwsbrief en/of andere informatie over producten en diensten te versturen;
  3. u te contacteren wanneer nodig;
  4. volledig anonieme statistieken over het samenwerken met Helbig NV te genereren;

3. Wanneer verwerken of gebruiken wij welke persoonsgegevens?

Specifiek bij registratie voor onze nieuwsbrief slaan wij volgende informatie op: e-mailadres, postcode, voornaam en naam en telefoonnummer.

Wij houden de persoonsgegevens in uw persoonlijk profiel bij zolang u geregistreerd blijft voor onze nieuwsbrief. Op die manier kunnen wij u onze diensten op een optimale manier aanbieden. Indien u uw registratie opzegt dan worden uw persoonsgegevens niet langer bewaard.

4. Inzage- en correctierecht

4.1 U hebt het recht om kosteloos informatie te vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u eveneens het recht om deze persoonsgegevens te laten wijzigen indien ze onjuist of onvolledig zijn. Daarnaast kunt u uw persoonsgegevens laten verwijderen of het gebruik ervan verbieden indien ze niet ter zake zijn.

4.2 Om deze rechten uit te oefenen, kunt u ons altijd contacteren via het e-mailadres helbig@helbig.be. Een aantal van deze acties kan u eveneens zelf via uw account uitvoeren.

5. Wat zijn uw rechten als "betrokkene"?

5.1 In overeenstemming met de Algemene Verordening gegevensbescherming van 27 april 2016 (AVG of GDPR), beschikt u over specifieke rechten in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens.

5.2 U kan steeds - kosteloos en zonder daarvoor enige motivatie te moeten geven - bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens voor doeleinden van direct marketing.

5.3 U heeft het recht om ons kosteloos te vragen over welke persoonsgegevens wij beschikken, en deze gegevens desgevallend kosteloos te laten corrigeren, over te dragen of te verwijderen.

5.4 U heeft het recht om ons kosteloos te vragen om de verwerking van persoonsgegevens te beperken of om tegen een verwerking bezwaar te maken.

5.5 Verder beschikt u over het recht om uw toestemming (zoals de toestemming om uw gegevens met derden te delen) met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens op ieder moment te herroepen. Deze herroeping zal echter geen invloed hebben op de wettigheid van de verwerking van uw persoonsgegevens voor de periode die voorafgaat aan het moment van deze herroeping en op verwerkingsactiviteiten die berusten op een andere rechtsgrond.

5.7 U heeft het recht om ons kosteloos te vragen om de verwerking van persoonsgegevens te stop te zetten en/of uw persoonsgegevens te laten verwijderen tenzij Helbig NV voor andere doeleinden wettelijk verplicht is om deze bij te houden.

5.8 U kunt deze rechten uitoefenen door ons te contacteren via de hieronder uiteengezette contactgegevens, op voorwaarde dat u zich afdoende identificeert. Voor de wijziging van andere gegevens kunt u contact opnemen via helbig@helbig.be of op het adres De Leiteweg 32, 8020 Oostkamp, België.

6. Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?

Helbig NV neemt gepaste beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen. We maken onder meer gebruik van firewalls, zorgen ervoor dat alle informatie en elk bestand op een veilige terminal wordt opgeslagen.

7. Waar kan ik terecht voor vragen en/of klachten?

7.1 Helbig NV stelt alles in het werk om uw privacy te respecteren. Uiteraard valt het nooit uit te sluiten dat een en ander verbeterd kan worden. Wij vragen u vriendelijk om eventuele opmerkingen en/of klachten aan ons te melden via helbig@helbig.be of op het adres De Leiteweg 32, 8020 Oostkamp, België.

7.2 Indien u meent dat wij uw klacht niet afdoende hebben behandeld, melden wij u dat u ook steeds het recht heeft om contact op te nemen met de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit (Privacycommissie) en in voorkomend geval klacht in te dienen, zo u zich in uw rechten geschonden acht.

8. Wijzigingen

8.1 Helbig NV behoudt zich steeds het recht voor om deze Privacyverklaring te wijzigen. Gelieve daarom zelf regelmatig de laatste versie van dit document te raadplegen.

8.2 Deze Privacyverklaring werd het laatst gewijzigd en herzien op 22/05/2018.

9. Gebruik van cookies op deze website

Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec sed odio dui. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

Overzicht gebruikte cookies op deze site
Cookie-naam Cookie-functie
__utma This is one of the four main cookies set by the Google Analytics service which enables website owners to track visitor behaviour and measure site performance. This cookie lasts for 2 years by default and distinguishes between users and sessions. It it used to calculate new and returning visitor statistics. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. The lifespan of the cookie can be customised by website owners.
The main purpose of this cookie is: Performance
__utmz This is one of the four main cookies set by the Google Analytics service which enables website owners to track visitor behaviour measure of site performance. This cookie identifies the source of traffic to the site - so Google Analytics can tell site owners where visitors came from when arriving on the site. The cookie has a life span of 6 months and is updated every time data is sent to Google Analytics.
The main purpose of this cookie is: Performance
_gat_gtag_UA _39063079_19 We use Google Analytics to help us understand how visitors navigate to and through our website. These cookies enable the function of Google analytics. This service helps us evaluate how long customers spend visiting different pages and how often they return to our website. Google Analytics also helps our marketing colleagues to work out the effectiveness of our digital marketing campaigns which feeds into the commercial relationship held with Google.
_ga This cookie name is asssociated with Google Universal Analytics - which is a significant update to Google's more commonly used analytics service. This cookie is used to distinguish unique users by assigning a randomly generated number as a client identifier. It is included in each page request in a site and used to calculate visitor, session and campaign data for the sites analytics reports. By default it is set to expire after 2 years, although this is customisable by website owners.
The main purpose of this cookie is: Performance
_gid This cookie name is asssociated with Google Universal Analytics. This appears to be a new cookie and as of Spring 2017 no information is available from Google. It appears to store and update a unique value for each page visited.
The main purpose of this cookie is: Performance
cookiewarning Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.
helbig_ session Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Donec sed odio dui. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Cela inclut les cookies de sites Web tiers de médias sociaux si vous visitez une page qui contient du contenu intégré à partir des médias sociaux. Ces cookies tiers peuvent suivre votre utilisation de ce site Web. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposons que vous êtes heureux de recevoir tous les cookies sur ce site Web. Cependant, vous pouvez modifier vos paramètres de cookies à tout moment en supprimant vos cookies pour ce domaine.