Ga naar hoofdinhoud
Helbig nv
Helbig nv
Helbig nv
Helbig nv
Helbig nv

Op zoek naar een verstelbare oplossing in aluminium of staal?

Helbig staat bekend als de producent van kwalitatieve en creatieve modulaire systemen voor inrichting. Binnen retail en winkelinrichting worden deze oplossingen gebruikt in oa kleding- en schoenenwinkels, in optiek- en lederwarenzaken, in apotheken en in de foodsector (bakkerijen & slagerijen). We onderscheiden ons van onze concurrenten door onze klantennabijheid en een unieke winkelbeleving.

Daarnaast biedt Helbig tegenwoordig ook meer en meer oplossingen aan voor de inrichting van particuliere woningen (dressings) en kantoorruimtes (room deviders)

HARTELIJK

We gedragen ons als een team van hartelijke mensen, zowel intern in het bedrijf als met onze klanten en partners. Door onze houding willen we met alle betrokkenen een aangename, enthousiaste en constructieve werkplek creëren.

EERLIJK

We gaan eerlijk en respectvol om met onze omgeving, klanten, leveranciers en medewerkers. Door steeds eerlijk te zijn over ons eigen kunnen willen we authenticiteit uitstralen. We trachten open en direct te zijn in onze communicatie. In moeilijke situaties leggen we de nadruk op dialoog.

LERENDE ORGANISATIE

We geven alle ruimte en ontwikkelingskansen aan onze medewerkers. We spreken elkaar aan over onze fouten. Door een open dialoog kunnen we dit omvormen tot de verdere ontwikkeling van onszelf en ons team.

BETROUWBAAR

Vertrouwen willen we verdienen door op een consistente wijze onze belofte waar te maken. Door te luisteren naar onze klanten tonen we onze betrokkenheid. Door op een effectieve manier te reageren op wat we horen worden we betrouwbaar.  Onze producten en diensten getuigen van een hoge mate aan kwaliteit en duurzaamheid.

INSPIREREND INNOVATIEF

We trachten onze klanten te inspireren bij het zoeken naar succesvolle etaleersystemen. Door ons venster op de wereld van de winkelinrichting kunnen we anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en problemen vooraleer ze worden gevraagd. Unieke winkelbeleving en zin voor schoonheid zijn de drijfveren bij onze innovatie.

GEDREVEN

We hebben een passie om onze klanten te verrassen door een grotere waarde te leveren dan wat zij van ons verwachten. We zijn fier op onze etaleeroplossingen en dus ook op de winkelinrichtingen waarbij ze worden gebruikt. We stellen ons flexibel op zodat we snel kunnen inspelen op onvoorziene omstandigheden.